Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)13g90kcal0g0g10g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki16g8.8kcal1.3g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g347kcal2.6g1.6g36.8g0g
Valittu annoskoko46g173kcal1.3g0.8g18.4g0g
Annoskoko puolitettuna23g87kcal0.7g0.4g9.2g0g
Arvot/100g100g378kcal2.8g1.7g40.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880