Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)28g46kcal7g0.3g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g2.8g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)1.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g151kcal17g1.2g8.8g0g
Valittu annoskoko46g76kcal8.5g0.6g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna23g38kcal4.3g0.3g2.2g0g
Arvot/100g100g165kcal18.5g1.3g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607