Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät167g623kcal21.7g115g10g10g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g283g85kcal3.1g15.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1417kcal49.6g260.6g21.2g20g
Valittu annoskoko450g708kcal24.8g130.3g10.6g10g
Annoskoko puolitettuna225g354kcal12.4g65.2g5.3g5g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818