Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark125g663kcal9.9g40g52.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu188g236kcal20.6g0.6g16.9g0g
Voi 125g907kcal1.5g0.5g101.6g0g
Canderel makeutusjauhe6.3g24kcal0.2g5.8g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g6.3g38kcal1.5g0.4g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g3734kcal67.4g94.6g348.8g0g
Valittu annoskoko450g1867kcal33.7g47.3g174.4g0g
Annoskoko puolitettuna225g934kcal16.9g23.7g87.2g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204881