Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g399g124kcal4.9g29.1g0.8g12.4g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g25g98kcal8.3g0g7.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton21g4.4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g453kcal26.6g58.8g15.8g24.8g
Valittu annoskoko450g227kcal13.3g29.4g7.9g12.4g
Annoskoko puolitettuna225g113kcal6.7g14.7g4g6.2g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646