Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)113g203kcal21.4g0.1g12.4g0g
Purjosipuli 101g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g188g113kcal1.9g8.5g7.5g1.1g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1067kcal51.8g26.4g81g6.8g
Valittu annoskoko450g534kcal25.9g13.2g40.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna225g267kcal13g6.6g20.3g1.7g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191