Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g35g113kcal17.5g10.5g0.2g1.9g
Tumma makarooni (Torino)173g605kcal27.7g110.7g4.5g10.4g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 56g19kcal1.7g2.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Ketsuppi, Felix10g9kcal0.1g2.1g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g8.4g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1832kcal112.2g263.8g34.4g28.4g
Valittu annoskoko450g916kcal56.1g131.9g17.2g14.2g
Annoskoko puolitettuna225g458kcal28.1g66g8.6g7.1g
Arvot/100g100g204kcal12.5g29.3g3.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138