Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Tomaatti, tuore150g30kcal0.9g5.7g0.4g2.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa50g150kcal11.5g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g451kcal27.6g24g25.8g7.8g
Valittu annoskoko450g226kcal13.8g12g12.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna225g113kcal6.9g6g6.5g2g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480