Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 263g76kcal2.6g12.1g0.8g4.7g
Juustoraaste emmental punaleima56g219kcal16.3g0g16.9g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 19g49kcal5.1g0g3.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g371kcal2.3g3.4g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1431kcal52.6g31g120.6g9.4g
Valittu annoskoko450g715kcal26.3g15.5g60.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna225g358kcal13.2g7.8g30.2g2.4g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718