Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)281g191kcal4.5g41.9g0.3g0g
Emmental, punaleima 17%56g163kcal19.1g0g9.6g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g113g96kcal1.6g5g7.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g900kcal50.4g93.8g35.6g0.6g
Valittu annoskoko450g450kcal25.2g46.9g17.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna225g225kcal12.6g23.5g8.9g0.2g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629