Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 989g753kcal18.6g153.2g2g9.9g
Parsakaali (Pirkka)622g187kcal28.6g12.4g1.9g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g6.9g17kcal0.4g2.9g0.3g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g173g579kcal38g0.5g48.4g0g
Vesi2489g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)221g60kcal2.9g10.6g0.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g3189kcal177g359.2g106g27.4g
Valittu annoskoko4500g1594kcal88.5g179.6g53g13.7g
Annoskoko puolitettuna2250g797kcal44.3g89.8g26.5g6.9g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056