Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2500g451kcal14g62.5g10g17.5g
Tomaatti, tuore1500g305kcal9g57g4.5g21g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa500g1500kcal115g0g115g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g4512kcal276g239g259g77g
Valittu annoskoko4500g2256kcal138g119.5g129.5g38.5g
Annoskoko puolitettuna2250g1128kcal69g59.8g64.8g19.3g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480