Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1028g3295kcal275.2g0g246.1g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1285g4497kcal164.5g895.6g24.4g41.1g
Sipuli (kuorittu)283g76kcal3.7g13.6g0.6g4.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1285g424kcal42.4g63g0g0g
Kananmuna kuoreton 565g807kcal70.7g1.7g58g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos26g185kcal0.1g0.1g20.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi28g79kcal2.5g2g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g18726kcal1118.2g1952g712.4g91.8g
Valittu annoskoko4500g9363kcal559.1g976g356.2g45.9g
Annoskoko puolitettuna2250g4682kcal279.6g488g178.1g23g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518