Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2002g3404kcal400.4g0g200.2g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Mutti paseerattu tomaatti451g144kcal7.7g20.7g0.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g350g259kcal15.8g45.2g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g451kcal0g0g50.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 1251g439kcal57.8g24.4g3.8g31.3g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Basilika, kuivattu 10g26kcal1.4g2g0.4g4.1g
Oregano, kuivattu 10g31kcal1.1g2.2g1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g9750kcal979.8g230.2g515.4g96.8g
Valittu annoskoko4500g4875kcal489.9g115.1g257.7g48.4g
Annoskoko puolitettuna2250g2438kcal245g57.6g128.9g24.2g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963