Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 899g2942kcal91.6g596.7g9.9g30.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha899g1492kcal170.7g0g89.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g831g291kcal8.3g56.5g4.2g11.6g
Amerikan Pekoni filee, HK337g539kcal70.8g1g303.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa337g1011kcal77.5g0g77.5g0g
Maito, Kevyt899g413kcal28.8g43.1g13.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu270g340kcal29.7g0.8g24.3g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g14094kcal957.6g1402g1045.4g84.2g
Valittu annoskoko4500g7047kcal478.8g701g522.7g42.1g
Annoskoko puolitettuna2250g3524kcal239.4g350.5g261.4g21.1g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094