Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 338g1238kcal35.5g253.3g3.5g17.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%902g541kcal28.9g64g18g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)284g568kcal11.4g99.4g8.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g271g392kcal34.4g0.8g30.5g0g
Lohi tuoresuolattu 2255g4050kcal545.4g0g207.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g13580kcal1311.2g835g535.8g35.8g
Valittu annoskoko4500g6790kcal655.6g417.5g267.9g17.9g
Annoskoko puolitettuna2250g3395kcal327.8g208.8g134g9g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281