Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kukkakaali 800g193kcal14.5g17.6g2.4g18.4g
Pinaatti 250g33kcal4g1g0.7g3.2g
Paprika keskiarvo 200g57kcal1.9g8.6g0.8g3.8g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)300g33kcal3.3g3.3g0.6g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9008g1285kcal67.4g185.4g16g104.4g
Valittu annoskoko4504g643kcal33.7g92.7g8g52.2g
Annoskoko puolitettuna2252g321kcal16.9g46.4g4g26.1g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795