Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 2000g1410kcal6.2g4g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1600g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 144g59kcal0.9g3.2g1.6g4g
Appelsiini, kuorittu 760g358kcal4.3g67.6g2.3g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9008g3654kcal22.8g149.6g7.8g40g
Valittu annoskoko4504g1827kcal11.4g74.8g3.9g20g
Annoskoko puolitettuna2252g914kcal5.7g37.4g2g10g
Arvot/100g100g41kcal0.3g1.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433076