Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)1749g1154kcal209.8g69.9g5.2g0g
Kananmuna kuoreton1399g2000kcal167.9g0g139.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%630g1574kcal88.1g69.2g35.3g308.5g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit630g2518kcal251.8g100.7g125.9g94.4g
Leivinjauhe 35g61kcal1.8g13.2g0g0.2g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g18g1.7kcal0.3g0g0g14.9g
Ruokasuola jodioitu 49g1.3kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9016g14621kcal1440g506g612.6g836g
Valittu annoskoko4508g7311kcal720g253g306.3g418g
Annoskoko puolitettuna2254g3655kcal360g126.5g153.2g209g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188