Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g73g255kcal5.8g54.7g1.2g2.2g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g5.8g7kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Herkkusieni, tuore Pirkka42g10kcal1g1.2g0.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio5.2g3.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g104g271kcal31.2g2.1g15.6g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana902g1122kcal76.8g118.8g37.4g5g
Valittu annoskoko451g561kcal38.4g59.4g18.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna226g280kcal19.2g29.7g9.4g1.3g
Arvot/100g100g124kcal8.5g13.2g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315