Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)156g47kcal1.6g9.4g0.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.7g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light31g56kcal2.6g1.2g4.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.1g7.8kcal0.4g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana902g419kcal13.4g45.6g20.2g5g
Valittu annoskoko451g210kcal6.7g22.8g10.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna226g105kcal3.4g11.4g5.1g1.3g
Arvot/100g100g47kcal1.5g5.1g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323