Aurajuustolohi

Mausta lohi sitruunamehulla, suolalla, sitruunapippurilla ja tillillä, laita uuniin 200 astetta 15 minuuttia.

Lisää aurajuusto ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 387g641kcal64.9g0g42.6g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.9g5kcal0.2g0.9g0g0g
Tilli, tuore 2.9g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g52g178kcal10.5g0g15.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.9g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g1651kcal151.4g1.8g115.6g0.2g
Valittu annoskoko451g825kcal75.7g0.9g57.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna226g413kcal37.9g0.5g28.9g0.1g
Arvot/100g100g183kcal16.8g0.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193353