Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 15g11kcal2g0.2g0.1g1.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g26g236kcal0g0g26.2g0g
Ruisjauho, 1 dl109g350kcal12g70g2.5g15.2g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 60g189kcal6.3g35.7g1.3g3.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 66g182kcal1.3g2g18.4g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g66g127kcal12.5g0.1g8.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro22g6.7kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g2203kcal69.2g217.8g114.2g40.6g
Valittu annoskoko452g1101kcal34.6g108.9g57.1g20.3g
Annoskoko puolitettuna226g551kcal17.3g54.5g28.6g10.2g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.6g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407