Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.8g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 117g266kcal22.2g0g19.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl58g50kcal0.8g2.6g4.1g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g933kcal52.2g54.4g56.6g4.2g
Valittu annoskoko452g467kcal26.1g27.2g28.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna226g233kcal13.1g13.6g14.2g1.1g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082