Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g166g632kcal11.8g83.6g26.9g3g
Raparperi 109g37kcal0.8g6g0.1g1.5g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g88g166kcal2.3g4.5g15.7g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7kcal0g1.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.8kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g2132kcal41.8g268.2g95.2g9g
Valittu annoskoko452g1066kcal20.9g134.1g47.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna226g533kcal10.5g67.1g23.8g2.3g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355