Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas38g96kcal6.2g12.8g2.3g11.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl75g262kcal10.5g48g2.3g4.1g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Dolmio Light Classico Bolognese94g35kcal1.1g7.3g0.1g0.7g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)75g214kcal23.2g0g12.7g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).56g62kcal14.1g0g0.6g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g9g25kcal2g0g1.9g0g
Hillosipulisäilyke 13g6.4kcal0.2g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g1696kcal114.6g138.6g73.6g32.4g
Valittu annoskoko452g848kcal57.3g69.3g36.8g16.2g
Annoskoko puolitettuna226g424kcal28.7g34.7g18.4g8.1g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.2g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610