Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g801g1362kcal152.2g0g80.1g0g
Sipuli kuivattu 18g49kcal1.9g6.3g0.3g6.3g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g30g46kcal1.7g8.8g0.5g0g
Mustapippuri 13g36kcal1.4g5g0.4g3.5g
Makaroni, keitetty, suolaton 801g787kcal24.5g159.6g2.6g8.1g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2003g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g801g1362kcal20g48.1g120.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g7532kcal411.4g461.8g428.4g35.8g
Valittu annoskoko4512g3766kcal205.7g230.9g214.2g17.9g
Annoskoko puolitettuna2256g1883kcal102.9g115.5g107.1g9g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659