Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3200g4599kcal512g0g284.8g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g229g656kcal6.2g121.5g16.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1067g1707kcal85.3g42.7g138.7g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g13923kcal1207g328.4g879.2g0g
Valittu annoskoko4512g6961kcal603.5g164.2g439.6g0g
Annoskoko puolitettuna2256g3481kcal301.8g82.1g219.8g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389484