Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3605g867kcal65.2g79.3g10.8g82.9g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Sitruunamehu, laimentamaton300g63kcal0.9g4.8g0g0.3g
Seesamöljy, kylmäpuristettu90g811kcal0g0g90.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 270g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)180g258kcal7g15.7g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9036g4155kcal157.6g223.2g239.8g169.4g
Valittu annoskoko4518g2077kcal78.8g111.6g119.9g84.7g
Annoskoko puolitettuna2259g1039kcal39.4g55.8g60g42.4g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200