Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 134g44kcal0.8g7.4g0.3g3.4g
Kaali, valkokaali134g28kcal1.6g4.6g0.3g2.8g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g10g2kcal0g0.7g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl3.3g4.7kcal0.2g0.3g0.3g0g
Hunaja 4.7g16kcal0g3.8g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 64g35kcal0.5g7.9g0.1g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g67g79kcal2g2.7g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana904g435kcal11g58g15.6g13.6g
Valittu annoskoko452g218kcal5.5g29g7.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna226g109kcal2.8g14.5g3.9g3.4g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316