Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 4.7g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto24g66kcal4.5g0g5.2g0g
Purjosipuli 54g13kcal1g1.3g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 244g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)70g97kcal14.8g0g4.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto14g39kcal2.7g0g3.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.4g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Keittojuurekset, Rainbow38g9kcal0.3g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana905g509kcal47.2g6.6g31.6g2.4g
Valittu annoskoko452g254kcal23.6g3.3g15.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna226g127kcal11.8g1.7g7.9g0.6g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836