Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g3440g3268kcal688g0g58.5g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g400g1040kcal12g18g108g0.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]680g2295kcal81.6g0g251.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9040g13206kcal1563.2g36g836.2g0.8g
Valittu annoskoko4520g6603kcal781.6g18g418.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna2260g3302kcal390.8g9g209.1g0.2g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270