Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1339g438kcal8.3g74.5g2.7g34.2g
Kaali, valkokaali1339g283kcal16.1g45.5g2.7g28.1g
Sipuli (kuorittu)335g90kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g100g20kcal0g6.5g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl34g47kcal1.6g3.1g3.2g0g
Hunaja 47g155kcal0.2g37.9g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 636g353kcal5.3g78.8g0.5g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g670g790kcal20.1g26.8g67g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9040g4351kcal112g578.4g153.6g136g
Valittu annoskoko4520g2176kcal56g289.2g76.8g68g
Annoskoko puolitettuna2260g1088kcal28g144.6g38.4g34g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316