Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1399g490kcal64.6g27.3g4.2g35g
Sipuli 233g71kcal2.9g11.2g0.5g4g
Peruna, keskikokoinen 60g280g168kcal4.2g36.4g0.3g2.5g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g47g112kcal2.5g19.6g2.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 233g106kcal7g11.2g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2331g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9044g1893kcal162.4g211.4g21.6g83g
Valittu annoskoko4522g947kcal81.2g105.7g10.8g41.5g
Annoskoko puolitettuna2261g473kcal40.6g52.9g5.4g20.8g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122