Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g3443g3271kcal688.6g0g58.5g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g400g1041kcal12g18g108.1g0.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]681g2297kcal81.7g0g251.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9048g13218kcal1564.6g36g836.8g0.8g
Valittu annoskoko4524g6609kcal782.3g18g418.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna2262g3304kcal391.2g9g209.2g0.2g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270