Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g4000g4640kcal284g800g32g0g
Oliiviöljy 400g3537kcal0g0g400g0g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9056g16632kcal588.2g1641.8g865.6g5.4g
Valittu annoskoko4528g8316kcal294.1g820.9g432.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna2264g4158kcal147.1g410.5g216.4g1.4g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573