Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka1081g3783kcal140.5g735g4.3g41.1g
Ruisjauho Pirkka320g977kcal31.1g195.4g6.4g48g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g24g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)801g240kcal8g32g3.2g1.6g
Kebablastu 300g, pouttu601g1501kcal90.1g30g114.1g6g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g561g336kcal2.2g84.1g0.6g7.8g
Pizzajuusto, valio300g1021kcal75.1g0g78.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9056g16426kcal694g2153g493.4g209g
Valittu annoskoko4528g8213kcal347g1076.5g246.7g104.5g
Annoskoko puolitettuna2264g4107kcal173.5g538.3g123.4g52.3g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029