Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Oltermanni, perinteinen18g63kcal4.4g0g5.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g79g473kcal16.6g5.2g42.6g0g
Rahka, valio18g11kcal1.8g0.7g0.1g0g
Keräkaali, 100g175g42kcal2.1g6g0.4g3.7g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Hunaja 7g23kcal0g5.7g0g0g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.9g0.1kcal0g0g0g0.7g
Kananmuna, keitetty 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Joulukinkku, rasva poistettu61g106kcal18.2g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana907g1832kcal97.2g41g139.2g10.2g
Valittu annoskoko453g916kcal48.6g20.5g69.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna227g458kcal24.3g10.3g34.8g2.6g
Arvot/100g100g202kcal10.7g4.5g15.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230436