Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 35g4.4kcal0.4g0.3g0.1g0.3g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g11g2.6kcal0.3g0.2g0.1g0.2g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 175g35kcal0.9g6.8g0.1g1.1g
Cantaloupe meloni87g18kcal0.5g3.6g0.1g0.8g
Mansikka 87g41kcal0.4g7.3g0.2g1.7g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g35g113kcal7.7g0.5g8.7g0g
Oliiviöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Oliiviöljy 10g87kcal0g0g9.8g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g3.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g4.9g4.7kcal0.1g0.9g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana907g699kcal20.8g40g48g8.6g
Valittu annoskoko453g350kcal10.4g20g24g4.3g
Annoskoko puolitettuna227g175kcal5.2g10g12g2.2g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189