Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen113g157kcal21.4g0g7.9g0g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)110g44kcal1.9g9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%56g96kcal3.9g0.8g8.4g1.1g
Tomaatti, tuore56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana907g672kcal56.4g33.2g33.6g7.8g
Valittu annoskoko453g336kcal28.2g16.6g16.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna227g168kcal14.1g8.3g8.4g2g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475