Mahnun kanakeitto

1. Paista kanat öljyssä kattilan pohjalla.

2. Lisää vesi ja kanaliemikuutiot.

3. Kun vesi on alkamassa kiehua, lisää perunasipulisekoitus.

Anna lämmetä ja lisää sulatejuusto.

4. Kun juusto on sulanut, ruoka on valmista.

Itse annan keiton porista ~40 minuuttia, jolloin perunat ja sipulit hajoavat keittoon ja keitto on pehmeätä.

Mausta mielesi mukaan timjamilla, kurkumalla ja curryllä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3630 grammaa

Kukkoruusti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria100g144kcal16g2.5g7.4g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.4g0g
Apetit peruna-sipuli-sekoitus 500 g125g85kcal2g18.6g0.1g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g50g80kcal9g0g5g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana907g653kcal54.6g42.8g28.2g0g
Valittu annoskoko454g327kcal27.3g21.4g14.1g0g
Annoskoko puolitettuna227g163kcal13.7g10.7g7.1g0g
Arvot/100g100g72kcal6g4.7g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232984