Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 2329g2503kcal443.8g0g79.2g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g1164g3528kcal221.2g5.8g291.1g0g
Sipuli (kuorittu)466g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Valkoviini kuiva 466g319kcal1.4g2.8g0g0g
Suola, annos 3g84g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 28g78kcal3g10.7g0.9g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g13108kcal1351g83.4g744.2g30.6g
Valittu annoskoko4536g6554kcal675.5g41.7g372.1g15.3g
Annoskoko puolitettuna2268g3277kcal337.8g20.9g186.1g7.7g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794