Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)1502g631kcal24g129.2g1.5g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]300g991kcal81.1g0g72.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 901g240kcal29.7g27.9g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras361g1262kcal46.9g252.3g5.4g10.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)901g1478kcal225.3g8.1g59.5g0g
Herkkusieni säilyke 571g97kcal12g1.1g1.7g13.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g9397kcal838g837.2g280.4g49g
Valittu annoskoko4536g4699kcal419g418.6g140.2g24.5g
Annoskoko puolitettuna2268g2349kcal209.5g209.3g70.1g12.3g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647