Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g88g258kcal12.2g0.9g22.7g0.5g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g113g29kcal1.2g3.5g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana909g575kcal26.8g8.8g45.8g1g
Valittu annoskoko454g288kcal13.4g4.4g22.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna227g144kcal6.7g2.2g11.5g0.3g
Arvot/100g100g63kcal2.9g1g5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421