Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g3598g5181kcal791.5g0g215.9g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola401g641kcal32.1g16g52.1g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g401g1363kcal56.1g0g124.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9080g14447kcal1763g45.4g785.2g4.8g
Valittu annoskoko4540g7223kcal881.5g22.7g392.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna2270g3612kcal440.8g11.4g196.3g1.2g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955