RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 2503g2691kcal477g0g85.1g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 10g28kcal1g4.2g0.2g2.6g
Tilli, tuore 501g150kcal18.5g4.5g4g10.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 250g54kcal0.8g4g0g0.3g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 1001g1635kcal27g27g150.2g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g250g668kcal21.3g128.1g2.5g33.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9080g10452kcal1091.2g335.6g484g93.8g
Valittu annoskoko4540g5226kcal545.6g167.8g242g46.9g
Annoskoko puolitettuna2270g2613kcal272.8g83.9g121g23.5g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489