Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g1249g4370kcal163.6g866.5g21.2g40g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)1249g1124kcal203.5g17.5g27.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g999g849kcal14g44g69.9g3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa499g1498kcal114.9g0g114.9g0g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Mustapippuri 25g70kcal2.7g9.6g0.8g6.6g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 125g1104kcal0g0g124.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9080g18231kcal1007g1909.2g719.8g114.2g
Valittu annoskoko4540g9115kcal503.5g954.6g359.9g57.1g
Annoskoko puolitettuna2270g4558kcal251.8g477.3g180g28.6g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686