Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g4014g4656kcal285g802.8g32.1g0g
Oliiviöljy 401g3550kcal0g0g401.4g0g
Valkosipuli 129g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g16691kcal590.2g1647.4g868.6g5.4g
Valittu annoskoko4544g8345kcal295.1g823.7g434.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna2272g4173kcal147.6g411.9g217.2g1.4g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573