Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%233g324kcal44.2g0g16.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu96g121kcal10.6g0.3g8.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,373g47kcal8g3.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 4.1g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g1016kcal127.4g12.4g50.4g1.6g
Valittu annoskoko455g508kcal63.7g6.2g25.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna228g254kcal31.9g3.1g12.6g0.4g
Arvot/100g100g112kcal14g1.4g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701