Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g204g41kcal1.2g7.8g0.6g2.9g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Limemehu (Tymbark), annos 100g58g28kcal0.1g7g0.1g0g
Hunaja 2.9g10kcal0g2.4g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl7.6g68kcal0g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g373kcal5.8g45.4g18g8.4g
Valittu annoskoko455g187kcal2.9g22.7g9g4.2g
Annoskoko puolitettuna228g93kcal1.5g11.4g4.5g2.1g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314